Veelgestelde vragen

Invaller worden is vrij simpel. U begint eerst met het aanmaken van een account. Daarna kunt u beginnen met uw vermelding. Afhankelijk van het gekozen pakket, kunt u meerdere vermeldingen plaatsen. Handig als u in meerdere categorieën zichtbaar wilt zijn.

Een invaller kan zelf ervoor kiezen om een gage indicatie te vermelden op zijn of haar pagina. De uiteindelijke prijs kunt u zelf met de invaller kortsluiten.

Net als de hoogte van de gage kunt u dat zelf bespreken met de invaller. Invalklus.nl zit op geen enkele manier tussen u (de opdrachtgever) en de invaller.

Invalklus.nl zorgt voor een platform voor de twee partijen (opdrachtgever & invaller), maar fungeert niet als werkgever van de invaller. Daarom dient u zelf eventuele klachten met de invaller te bespreken. Uiteraard verlenen wij graag assistentie indien jullie er niet uitkomen. Neem daarvoor contact met ons op.

Wilt u een invalklus plaatsen? Maak dan eerst een account aan als opdrachtgever. Daarna kunt u een vermelding plaatsen. Kies dan bij ‘Soort vermelding‘ voor ‘invalklus‘. Vul daarna de vermelding zo compleet mogelijk in.

Voorlopig zullen invallers geen notificatie ontvangen bij plaatsing van een nieuwe invalklus. Maar we zijn echter wel van plan deze functie in de toekomst te introduceren.

Het plaatsen van een vermelding is gratis. We bieden ook betaalde vermeldingen aan vanaf €6.00. Met een betaalde vermelding is het bijvoorbeeld langer gemarkeerd als ‘uitgelicht’ of kunt u meerdere vermeldingen plaatsen.

Jazeker! U kiest er zelf voor of uw telefoonnummer zichtbaar is. Uw e-mailadres gebruiken we standaard voor het contactformulier op uw vermelding. Met dit formulier kunnen geïnteresseerden contact met u opnemen.

Een vervanger vinden voor je klus is nu heel makkelijk. Door een snelgroeiende database met vakmensen van alle niveaus door heel Nederland, is er altijd een geschikte invaller bij jou in de buurt.
© 2020. Alle rechten voorbehouden. Invalklus.nl is een product van Multi Stage - Privacy beleid
X
X
X