Een invalklus is zo geregeld!

Hoe werkt Invalklus.nl?

 

Invalklusser worden?

Invalklus.nl maakt het eenvoudig voor u om betrouwbare vakmannen te vinden voor een groeiend aantal klussen in heel Nederland.

Het aannemen van werk gebeurt op allerlei plekken. Het is naast het bekende uurtje factuurtje (betaald krijgen per uur) het meest voorkomende model om uw arbeid te verkopen. Bij Invalklus.nl gaat hét net even wat anders. U bepaalt samen met de bezoeker die de invalklus online geplaatst heeft, wat het voor u zal opleveren. Dit is afhankelijk per type opdracht en invalklus.

 

1. Meld je vrijblijvend aan

U kunt uw gegevens vrijblijvend aanmelden om lid te worden van Invalklus.nl. U betaalt de eerste 90 dagen geen factuur en daarna betaalt u maar €5,- per maand. U bent altijd zichtbaar en vindbaar in de zoekresultaten. Probeer het abonnement eerst gratis uit.

2. Eenvoudig in 2 stappen uw profiel aanmaken

Bezoekers vertellen wat er moet gebeuren. Zij zijn gedetailleerd over de klus, geven informatie over de klus, locatie en vertellen zoveel mogelijk over de klus. Uw profiel helpt daarbij, want zo kunnen wij zien of u de geschikte vakman bent om die klus aan te nemen. Zo verschijnt u dan in de zoekresultaten.

Buiten de website adverteren wij uw profielpagina ook op Google. Een perfecte manier om online te adverteren! Met een paar klikken wordt u gekoppeld aan de juiste invalklussen. Alle vaardigheden worden op uw profielpagina geplaatst.

Videofotograaf, schilderwerk of bent u een danser? Ontvang serieuze invalklussen.

 

3. Op zoek naar invalklussen?

Bent u op zoek naar meer werk en tevreden klanten? Of wilt u gebruik maken van onze scherpe partneraanbiedingen? Word dan een invalklusser en de eerste 90 dagen betaald u niet het abonnement van €5,-.

Meld u gewoon aan bij uw account of - nog beter - gebruik onze zoekfunctie en reageer op open invalklussen binnenin uw categorie. De zoekfunctie en of u wel of niet kunt reageren is afhankelijk van uw profielpagina.

Sluit uw profielpagina aan? Dan kunt u zich aanmelden en beschikbaar stellen voor de invalklus. De opdrachtgever krijgt een linkje toegestuurd met uw profielpagina, waarop hij of zij kan reageren op uw beschikbaarheid. Het voorstel wordt dan geaccepteerd of afgewezen.

4. U bent geaccepteerd, wat nu?

Zodra u bent uitgekozen, kunnen jullie contact met elkaar opnemen om de invalklus te kunnen uitvoeren. Wees gerust, we verifiëren alle telefoonnummers van invallers en adverteerders om er zeker van te zijn dat ze echt zijn. U maakt bijvoorbeeld zelf prijsafspraken, daar zitten wij niet tussen.

Wilt u blijven gebruik maken van onze diensten? Ontvang dan positieve recensies en meer invalklussen. U wordt beoordeeld door de opdrachtgever op kennis, kwaliteit en betrouwbaarheid. Des te meer positieve recensies, des te meer invalklussen dit zal opleveren.

1. Plaats uw klus

Plaats uw klus in een paar eenvoudige stappen. Vakmannen bij u in de buurt worden op de hoogte gebracht. Of u nou op zoek bent naar een fotograaf of een drummer? Haast is geboden! Met een gedetailleerde omschrijving heeft u bij ons zo een invaller in huis!

2. Invalklussers reageren

Geïnteresseerde vakmannen reageren meestal binnen 24 uur na het plaatsen van uw klus. U kunt heel gemakkelijk hun recensies en profielpagina's bestuderen. Invallers zullen reageren op uw advertentie en heeft u eenmaal de juiste invaller gevonden, dan accepteert u zijn of haar aanmelding. Daarna maken jullie zelf afspraken over bijvoorbeeld tijden en vergoedingen. Wij zitten daar niet tussen.

We delen geen persoonlijke gegevens met invalklussers, tot u daar zelf voor heeft gekozen.

3. Vergelijk en kies

Wanneer de invalklus klaar is, beoordeelt u uw invaller op kwaliteit, betrouwbaarheid en waarde. Andere bezoekers kunnen het dan gebruiken om een weloverwogen beslissing te nemen.

Vergelijk vakmannen op basis van reactie, prijs, ervaring en reviews. Kies zelf met wie u contact opneemt.

Naam van bank Account naam Account Number Sort Number IBAN BIC/Swift
ING