Platform

Onze gemeenschap.

Invalklus.nl is een community platform voor invalklussers en mensen die snel en op korte termijn op zoek zijn naar een invalklusser. We verbinden de gemeenschap die op zoek zijn naar invalklussers in Nederland, door deskundige invalklussers voor hun projecten.

Kenmerken

Waarom Invalklus.nl?

Met invalklus.nl kom je verder!
Eenvoudig in twee stappen een invalklus regelen of online zetten.
We zijn er altijd om te helpen. Onze ondersteuning bestaat uit echte mensen die 24/7 beschikbaar zijn.
Gemakkelijk binnen uw regio vindbaar. De invaller kunt u kiezen op basis van locatie.
Vind professionals die u kunt vertrouwen door hun reviews van vorig werk te lezen en hun profielpagina te lezen.
Binnen enkele minuten ontvangt u gratis biedingen van onze getalenteerde invalklussers.
Website voor alle devices geschikt en er is een app beschikbaar voor Apple en Android.

Je komt direct in contact met de beste invalklussers bij jou in de buurt.

Huur een invalklusser in, of je nu op zoek bent naar een videofotograaf of een andere klus? De flexibiliteit zorgt ervoor dat Invalklus.nl je invalklus bij de juiste mensen onder de aandacht kan brengen. Je betaalt de invalklusser niet tot het werk is voltooid volgens de overeengekomen tevredenheid. Als invalklusser hoeft je je alleen maar aan te melden. Een basis profiel is gratis. Je ontvangt aanvragen voor invalklussen en werkzaamheden die direct aansluiten bij jouw vaardigheden, zodat je aan de slag kunt gaan met klanten zodra ze hun openstaande vacatures plaatsen. 

Het is makkelijk.

Plaats eenvoudig een invalklus die u wilt uitbesteden. U kunt tevens invallers bekijken op basis van hun reviews en profielpagina’s. Plaats eenvoudig een invalklus die u voltooid wilt hebben en ontvang op hele korte termijn een aanbod van de invallers. Wat u ook nodig heeft, er is een freelancer om het voor elkaar te krijgen: van danser, videofotograaf, sportinstructeur, muzikant tot aan fotograaf (en nog veel meer). Bij ons betaald u veilig en kunt u uw invaller vooraf beoordelen op zijn reviews. Invalklus.nl is de eenvoudigste en veiligste manier om online een invaller te regelen. Bij ons staat veiligheid en betrouwbaarheid voorop.

Nieuws

Instagram stream

Steeds meer mensen ontdekken het gemak

Dit is wat sommige van hun zeggen over invalklus.nl