Loading...

Algemeen FAQ's

  • Is er een mobiele app beschikbaar?

    Nog niet! Maar we zijn er hard mee bezig en verwachten dit jaar nog te kunnen lanceren.

  • Een vermelding (oftewel een profiel) is GRATIS! Je krijgt na het registreren als invaller een gratis profiel. Wil je gebruik maken van meer functies van de website en je profiel laten opvallen? Dan kun je je profiel upgraden naar een betaalde versie. Er zijn verschillende opties beschikbaar.

  • Allereerst bedankt voor je vertrouwen in invalklus.nl en de invaller. Na het plaatsen van de boeking, krijgt de invaller direct een notificatie en een mail. We zorgen ervoor dat de invaller zo snel mogelijk op de hoogte is van je boeking. De invaller heeft nu de mogelijkheid om met jou te chatten of om de boeking af te wijzen. In het laatste geval krijgt de invaller de optie om aan te geven waarom de invaller de boeking niet wil of kan doen.

  • Invaller worden is vrij simpel. Je start met het aanmaken van een gratis account. Daarna vul je je profiel zo volledig mogelijk in. Het is daarbij belangrijk om ook je beschikbaarheid en diensten goed in te stellen. Is je profiel compleet, dan ben je meteen vindbaar op de site en kunnen potentiële opdrachtgevers contact met je opnemen en/of boekingen bij je plaatsen.

  • Invalklus.nl zorgt voor een platform voor de twee partijen (opdrachtgever & invaller), maar fungeert niet als werkgever van de invaller. Daarom dient u zelf eventuele klachten met de invaller te bespreken. Uiteraard verlenen wij graag assistentie indien jullie er niet uitkomen. Neem daarvoor contact met ons op.

Heb je je antwoord hier niet gevonden?

Stuur ons jouw vraag

Staat je vraag niet tussen onze FAQ onderwerpen, laat dan een bericht achter en we proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Binnen twee werkdagen geven we een reactie.

Stel een vraag